Donnerstag, 28. März 2019

Smølferne og den hemmelige landsby

I denne fuldt animerede, helt nye smølfe-film tager Smølferne på eventyr efter at have fundet et mystisk. Smølferne er på vej til din lokale biograf. Filmen 'Smølferne – Den hemmelige landsby' er en animationsfilm om Smølferne og troldmanden Gargamel.

Smølferne og den hemmelige landsby er en familiefilm, der er meget egnet til nogle hyggelige timer sammen med børnene. Fire af de blå venner, med de hvide hatte, finder et mystisk landkort og drager ud på eventyr. Kortet leder dem gennem Den forbudte skov, fyldt . Smølf da smølf, hvor er Smølferne – Den hemmelige landsby bare smølf!

Det havde været rart at kunne sige om det nyeste skud på . Information om filmen Smølferne: Den hemmelige landsby - D. Adventure af Kelly Asbury med Julie Zangenberg og Kenneth M. Smølferne – Den hemmelige landsby er et skønt eventyr, der vellykket både vender tilbage og bygger videre på det oprindelige univers. I denne fuldt animerede, helt nye smølfe-film tager Smølferne på eventyr efter at have fundet et mystisk kort, som leder dem frem til en . Smølfine og hendes brødre tvinges på en eventyrlig tur gennem den uvejsomme Fortryllede Skov i forsøget på at finde en mytisk smølfelandsby, inden deres .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts