Mittwoch, 27. September 2017

Smølferne film

Filmen 'Smølferne – Den hemmelige landsby' er en animationsfilm om Smølferne og troldmanden Gargamel. Se filmen 'Smølferne', animeret familiefilm, på VOD. I denne fuldt animerede, helt nye smølfe-film tager Smølferne på eventyr efter at have fundet et mystisk.

Smølferne er en amerikansk, animeret familiefilm fra 201 baseret på tegneserien Smølferne af Peyo og tv-serien med samme navn. Familiefilm af Raja Gosnell med Hank Azaria og Neil Patrick Harris fra 2011. Information om filmen Smølferne: Den hemmelige landsby - D. Adventure af Kelly Asbury med Julie Zangenberg og Kenneth M.

Smølf da smølf, hvor er Smølferne – Den hemmelige landsby bare smølf! Det havde været rart at kunne sige om det nyeste skud på . Smølferne – Den hemmelige landsby er et skønt eventyr, der vellykket både vender tilbage og bygger videre på det oprindelige univers. I 'Smølferne' lever smølferne i ro og mag indtil de bliver jaget ud af deres landsby af den onde troldmand Gargamel. Smølferne rejser gennem en magisk port og .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts